הנה מגיעות להן השמועות הראשונות על ה-iPhone 5
ידיעות על האייפון 5 כבר זורמות לרשת ומדברות על מכשיר ייעודי לרשת Verizon האמריקאית ובנוסף שני אייפונים בעלי גודל מסך שונה.
הידיעות הראשונות על מכשיר ה-iPhone 5 החלו לצוץ היום ברשת עם שתי ידיעות מעניינות הנוגעות למכשיר. הידיעה הראשונה מבוססת על מידע מהימן יחסית מהאתר The Wall Street Journal אשר מדווח כי אפל מתכוונים להתחיל בקרוב מאוד (לקראת סוף השנה) לייצר מכשיר ייעודי לרשת Verizon האמריקאית. המכשיר החדש יתמוך בטכנולוגיית CDMA ויהיה בלעדי לרשת זו. כמו כן ציינו כי במכשיר ישולב צ'יפ חדש מתוצרת קוואלקום. עפ"י הדיווח, ה-iPhone 5 בגירסת CDMA עתיד להיות מושק לקראת סוף הרבעון הראשון.
הידיעה השניה והרלוונטית יותר מבחינתנו, מגיעה מהאתר AppleInsider המדווח כי אפל החלו לאחרונה לעבוד על שני אייפונים חדשים. לא אחד, אלא שניים. הראשון יהיה בעל מסך קטן בסגנון ה-Nano והשני בעל מסך גדול מהאייפון 4 הנוכחי. מה שמפתיע בדיווח הוא שלטענת האתר, המכשירים עתידים להיות מושקים כבר בראשית שנת 2011 ולטעמנו זה מעט תמוה משתי סיבות עיקריות. הראשונה היא שחברת אפל עשתה לעצמה מנהג להכריז ולהשיק על אייפון חדש בתאריכים מדוייקים (חודש יוני) וחריגה ממנהג זה יכולה להביא ללא מעט ספקולציות לגבי ה"אנטנה-גייט". הסיבה השניה קשורה ל-iPad החדש אותו אפל עתידה להשיק בתחילת 2011 וקצת קשה להאמין שג'ובס ולהקתו ירצו להאפיל על אחד המוצרים עם השקת השני.
אנחנו כמובן נחכה בסבלנות להתפתחויות נוספות ונדווח בהתאם.
מקור: coveringweb





בתגובה ל: הנה מגיעות להן השמועות הראשונות על ה-iPhone 5
כמה זמן כבר אפשר לחכות לאייפון 5??? שיצא כבר