סמסונג הכריזה על ה-Tab 2 עם מסך 7 אינץ'. הראשון עם ICS

הטאבלט החדש, שדומה מאוד לטאב המקורי, הוכרז היום באירוע שקיימה החברה בפראג. בין השאר, תמצאו בו מעבד ליבה כפולה 1GHz ומצלמת 3 מ"פ אחורית

 

למרות האכזבה היחסית מכך שסמסונג לא עומדת להכריז על הגלאקסי אס 3 בסוף החודש בברצלונה, ייתכן שבכל זאת נקבל כמה הכרזות מעניינות. החברה עתידה להכריז, ככל הנראה במסגרת התערוכה, על הטאבלט הראשון שלה שמבוסס על מערכת ההפעלה החדשה אנדרואיד ICS. ה-TAB 2 עם מסך 7 אינץ' דומה מאוד לטאב המקורי שנמכר היום ומגיע עם מעבד ליבה כפולה 1GHz, זיכרון 1GB, מסך WSVGA ברזולוציה של 1024x600, קישוריות מלאה, מצלמה אחורית 3 מגה פיקסל וקדמית באיכות VGA, תמיכה בכרטיס סים וברשתות HSPA+, נפח איחסון של 16-32GB (בהתאם לדגם) ואפשרות הרחבה באמצעות כרטיס microSD וסוללת 4,000mAh.

הטאבלט הדקיק יחסית (10.5 מ"מ) יגיע כאמור עם מערכת ההפעלה אנדרואיד 4, ובנוסף גם ממשק המשתמש TouchWiz ושאר האפליקציות והתכונות שסמסונג נוהגת להוסיף למכשיריה. עפ"י המקור, הטאב 2 יושק בחודש מרץ הקרוב. במדינות סקנדינביה (שוודיה, פינלנד ונורווגיה) יעלה הטאבלט 420-460 דולר לגירסת Wi-Fi בלבד, כאשר גירסה תומכת סים תעלה 100 דולר יותר.

 

 

 

מקור: sammyhub


ללא ספק אחת ההכרזות ההזויות ששמעתי בחיים

לפני חודשיים סמסונג הוציאו את הגלקסי טאב פלוס (סקירה שלו תעלה בקרוב) שהוא יותר דק מהטאב 2, בעל מעבד חזק יותר וכולל פלאש במצלמה (מה שלפי התמונות אין ל-2). בעצם, חוץ מצילום וידאו ברזולוציה גבוהה יותר והעובדה שהוא מגיע עם אנדרויד 4 (שבקרוב יצא גם בפלוס) הגלקסי טאב 2 נופל מהפלוס בכל הפרמטרים. מה לעזאזל באו לחדש לנו כאן???