מרושע? לא כפי שזה נשמע...
לקחנו ל'סיבוב' את האוזניות מהסדרה החדישה של חברת Wicked Audio וחזרנו מרוצים ומחייכים.
חברת Wicked Audio מייצרת אוזניות מעוצבות בקו ובסגנון צעיר במגוון של צבעים ובמספר סדרות ותצורות. הסדרות Chill, Tour ו- Reverb מסוג Over The Ear המתלבשות על גבי האוזן והסדרות Empire, Metallics ו- JowBreakers מסוג inEAR עם או בלי מיקרופון.
את אלו האחרונות מדגם JowBreakers קבלנו הפעם לבדיקה מהיבואנית בארץ – חברת די-אקווה בתצורה הכוללת גם מיקרופון לביצוע שיחה סלולרית. גם כאן, כמו בכל הסדרות האחרות של החברה מדובר באוזניות חוטיות (הסט שקבלנו היה בצבע שחור) המתאימות לכל נגני המוסיקה וכמעט לכל המכשירים הסלולריים הקיימים. אני באופן אישי התנסיתי בהם עם ה- Galaxy S II ובניגוד למספר אוזניות אחרות שאינן עובדות איתו שמחתי לגלות שבמקרה זה יש הצלחה. האוזניות עובדות מצויין, המיקרופון/כפתור מגע מעוצב בסגנון אוזניות האייפון ומתפקד כראוי, נותן Play ו- Pause בכל מצב למעט שיחה אז הוא מתפקד כמנתק.
האוזניות בולטות בעיצוב הצעיר שלהן, קטנות וקומפקטיות מאוד מחד ומנגד צבעים מגוונים ואיכות גימור ברמה גבוהה. האוזניות קלות מאוד וישבו בצורה נוחה וטובה בתוך האוזן. האיכות של האוזניות הייתה טובה מאוד עם צליל עשיר, בס מרשים ואטימה יותר מסבירה לרעשים שמבחוץ בזכות מתאמי הסיליקון המסופקים במספר גדלים. אין מדובר במוצר ברמת האיכות ממדרגה ראשונה כדוגמת Shure או Sennheizer (גם לא מבחינת מחיר המוצר) אך בהחלט עם שמע ברור ואמין הן במוסיקה והן בזמן שיחת טלפון.
מגוון האוזניות של Wicked Audio מיובאות כאמור על ידי חברת די-אקווה במספר צבעים כגון לבן, שחור, זהב, אדום, ורוד, כחול, ירוק וצהוב. מחירם נע בין 69 ₪ ל- 249 ₪ והן נמכרות ברשתות סופר לינק, שקם אלקטריק וסופר פארם וכן במגוון חנויות סלולר ואביזרים.
אז באמת לא מצאתי מה כל כך Wicked באוזניות הללו אך אם זה נשמע טוב והולך טוב עם קו העיצוב הצבעוני והצעיר שלהן אז מדוע לא?
תודה למיכל קוטנר, מנהלת פיתוח עסקי בדי-אקווה על העזרה בסקירת האוזניות.












בתגובה ל: מרושע? לא כפי שזה נשמע...
יפה ,יא עקרוט